Dispositivos y accesorios
Mexicaanse rozemarijnpunch
Prep. 5min
Total 10min
2 porties
Ingredientes
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
1 g
Calorías
899 kJ /
215 kcal
Grasa
0 g
Fibra
0.1 g
Carbohidratos
34 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Valentijn
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Ninguna valoración
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Ninguna valoración
Margarita
10min
Gefermenteerde wortelen
Ninguna valoración
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Perzik Bellini
5min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Vitello tonnato
13h
Chocolade salami
3h 10min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min