Dispositivos y accesorios
Pascualina
Prep. 30min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
Pastry
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
cold water100 g
Filling
-
onions (approx. 300 g), cut into quarters2
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh baby spinach leaves280 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
sugar1 tsp
-
ricotta (see Tips)200 - 250 g
Assembly
-
eggs6
-
egg beaten, to brush1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
672.8 mg
Proteína
18.3 g
Calorías
2448.8 kJ /
583 kcal
Grasa
36.4 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
18.7 g
Carbohidratos
45 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easter around the world
28 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Caipiroska
5min
Gnocchi
1h 40min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Beetroot and avocado eggs
88h
Sushi salad
1h
Ravioli with zucchini sauce
35min
Polenta
25min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min