Dispositivos y accesorios
Pascualina
Prep. 30min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
Pastry
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
cold water100 g
Filling
-
onions (approx. 300 g), cut into quarters2
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh baby spinach leaves280 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
sugar1 tsp
-
ricotta (see Tips)200 - 250 g
Assembly
-
eggs6
-
egg beaten, to brush1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
672.8 mg
Proteína
18.3 g
Calorías
2448.8 kJ /
583 kcal
Grasa
36.4 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
18.7 g
Carbohidratos
45 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easter around the world
28 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Golden Beet Gazpacho
Ninguna valoración
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Polenta
25min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Jackfruit nuggets
1h 40min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Bavarian Cheese Dip
5min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Spinach and Cheese Soufflés
35min