Dispositivos y accesorios
Salat med and og kirsebær
Prep. 15min
Total 45min
4 porsjoner
Ingredientes
Urtedressing
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
mynte, fersk kun blader2 kvister
-
timian, fersk kun blader2 kvister
-
"extra virgin" oliven olje40 g
-
hvitvinseddik2 ts
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
kirsebær, på boks, i lake uten steiner200 g
Andebryst
-
andebryst, med skinn, uten bein (ca. 800 g)4
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
Estragonsaus
-
eggeplommer3
-
finkornet sukker50 g
-
estragoneddik (se tips)30 g
-
malt svart pepper1 klype
-
kremfløte, 35 % fett120 g
Servering
-
grønne salatblader etter ønske1 bunt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
217.9 mg
Proteína
29.9 g
Calorías
5155.8 kJ /
1227.5 kcal
Grasa
99.2 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
32.4 g
Carbohidratos
23.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Detoxsalat
Ninguna valoración
Eksotisk fruktpudding
Ninguna valoración
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna valoración
Bruschetta med bønnepålegg
Ninguna valoración
Avokadosorbet
Ninguna valoración
Basilikumsorbet
Ninguna valoración
Djevelegg
Ninguna valoración
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Ninguna valoración
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Ninguna valoración
Asparges-og mangosalat
Ninguna valoración
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Ninguna valoración
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna valoración