Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Proteína
- 47.8 g
- Carbohidratos
- 54 g
- Grasa
- 29.3 g
- Grasas saturadas
- 12 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 1332 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed Chicken Breasts
30 min
Hollandaise Sauce
15min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Steamed Broccoli
25 min
James Bond's Vesper Martini
5 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Tex-Mex BBQ Brisket
5 godz. 30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Gluten-Free Bagels
1h 50min