Dispositivos y accesorios
Gresskar- og eplekake med havregryn og rosiner
Prep. 15min
Total 4h 20min
16 stykker
Ingredientes
Kake
-
solsikkeolje til smøring
-
pekannøtter50 g
-
gresskarkjøtt delt i biter (3 cm)300 g
-
kokeepler skrelt, kjerne fjernet, delt i fire200 g
-
havregryn150 g
-
rosin100 g
-
lyst brunt sukker380 g
-
solsikkeolje150 g
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
nellik, malt1 klype
-
egg, medium5
-
hvetemel200 g
-
bakepulver1 ts
Topping
-
sukker240 g
-
smør, usaltet mykt50 g
-
kremost (se tips)60 g
-
sitronsaft10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykke
Proteína
6 g
Calorías
1781 kJ /
426 kcal
Grasa
18 g
Fibra
2.8 g
Carbohidratos
59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gresskar
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna valoración
Vegansk kokosnøttkake
Ninguna valoración
Schiacciata (dessertpizza)
Ninguna valoración
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Ninguna valoración
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Ninguna valoración
Appelsinkake med krydret sirup
Ninguna valoración
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Ninguna valoración
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Ninguna valoración
Søtpotet Donuts
Ninguna valoración
Gulrot- og eplekake
1h 30min