Chicken stock paste
TM6 TM5

Chicken stock paste

4.9 (455 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces, partially frozen
  • 300 g mixed white roots and vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g rock salt
  • 120 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
105 kJ / 25 kcal
Proteína
3.1 g
Carbohidratos
0.7 g
Grasa
0.9 g
Grasas saturadas
0.3 g
Fibra
0.8 g
Sodio
2876.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas