Dispositivos y accesorios
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
Prep. 10min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
-
kartoffel, melet skrællede, tern(1.5 cm)700 g
-
gulerod skåret i mindre stykker (1.5 cm)300 g
-
fed hvidløg2
-
løg kvarte100 g
-
olivenolie40 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
laurbærblad, tørret1
-
oksekød uden sener, tern (2.5 cm)800 g
-
rødvin50 g
-
vand50 g
-
1 tsk med top kødfondoksebouillonterning (til 0,5 l) smuldret1
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
mælk80 g
-
havsalt1 tsk
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
persilleblad, frisk groft hakket, for pynt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
50 g
Calorías
3268 kJ /
781 kcal
Grasa
42 g
Carbohidratos
48 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hverdagsretter
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling teriyaki
20min
Kødboller med tomatsauce
45min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Chiang Mai nudler
25min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna valoración