Dispositivos y accesorios
Champignonsaus met room en witte wijn
Prep. 10min
Total 30min
1 pot
Ingredientes
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Sodio
1636 mg
Proteína
13 g
Calorías
3309 kJ /
789 kcal
Grasa
62 g
Fibra
10.3 g
Grasas saturadas
49 g
Carbohidratos
27 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indikken modus
17 Recetas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Burrito ontbijt
Ninguna valoración
Bechamelsaus
15min
Koken van basmatirijst
35min
Varkenshaasje in papillot
1h
Chocoladetruffels
2h 45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Ninguna valoración
Bloemkool met kaas
55min
Bechamelsaus
15min