Dispositivos y accesorios
Champignonsaus met room en witte wijn
Prep. 10min
Total 30min
1 pot
Ingredientes
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Sodio
1636 mg
Proteína
13 g
Calorías
3309 kJ /
789 kcal
Grasa
62 g
Fibra
10.3 g
Grasas saturadas
49 g
Carbohidratos
27 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indikken modus
17 Recetas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Ninguna valoración
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Bechamelsaus
15min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Erwten met ham
25min
Soubisesaus
Ninguna valoración
Chocolade toffee cake
2h
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min