Dispositivos y accesorios
Champignonsaus met room en witte wijn
Prep. 10min
Total 30min
1 pot
Ingredientes
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Sodio
1636 mg
Proteína
13 g
Calorías
3309 kJ /
789 kcal
Grasa
62 g
Fibra
10.3 g
Grasas saturadas
49 g
Carbohidratos
27 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indikken modus
17 Recetas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Soubisesaus
Ninguna valoración
Hollandaisesaus
15min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Groene pepersaus
20min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Ninguna valoración
Bloemkool met kaas
55min
Aardappelpuree
45min
Bechamelsaus
15min