Dispositivos y accesorios
Champignonsaus met room en witte wijn
Prep. 10min
Total 30min
1 pot
Ingredientes
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Sodio
1636 mg
Proteína
13 g
Calorías
3309 kJ /
789 kcal
Grasa
62 g
Fibra
10.3 g
Grasas saturadas
49 g
Carbohidratos
27 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indikken modus
17 Recetas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Bechamelsaus
15 Min
Oranje gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Groene pepersaus
20 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
De wafels van de foor
3 Std.
Groentensoep
35 Min
Bechamelsaus
15 Min
Aardappelpuree
45 Min