Dispositivos y accesorios
Vegan Pineapple Coconut Tart
Prep. 5min
Total 8h 30min
8 portions
Ingredientes
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
40 mg
Proteína
9 g
Calorías
3343 kJ /
799 kcal
Grasa
43 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
31 g
Carbohidratos
101 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Consultant Favorites
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Cashew Milk
5min
Cashew Butter Spread
5min
Gluten-Free Rolls
1h 20min
Buckwheat Pancakes
40min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Cashew Coconut Milk
10min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min