Dispositivos y accesorios
Fruit Tart
Prep. 30min
Total 2h 40min
12 portions
Ingredientes
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
43 mg
Proteína
6 g
Calorías
1552 kJ /
371 kcal
Grasa
15 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
55 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Consultant Favorites
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Sugar Glaze
5min
Strawberry Custard Tart
2h
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Blueberry Coffee Cake
1h
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Matcha Wreath Cookies
1h
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
Apple Cinnamon Cake
1h 45min
Apple Pie
3h 30min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h