Dispositivos y accesorios
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
large eggs cold4
-
water divided, plus extra to fill to 1 liter mark36 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced5 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced5 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Swiss chard sliced into ribbons (approx. ½ in.)3 oz
-
soy sauce½ oz
-
old fashioned rolled oats7 oz
-
vegetable stock32 oz
-
salt to taste1 pinch
-
vinegar2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
891 mg
Proteína
17 g
Calorías
1607 kJ /
384 kcal
Grasa
18 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Cioppino
55min
Egg Drop Soup
45min
Oat Milk
1h 10min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Basic Millet
45min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Mango Ice Cream
2h 20min
Yoghurt and cucumber salad
5min
Eggplant Sauté
30min
Golden Beet Gazpacho
50min