Havabbor med svartkål, cannellinibønner og paprika

Havabbor med svartkål, cannellinibønner og paprika

Ninguna valoración
Prep. 20min
Total 30min
4 porsjoner

Ingredientes

  • vann
    1200 g
  • havsalt
    1 ½ ts
  • svartkål hele blader, stilker fjernet og lagt til side
    200 g
  • hvitløksfedd
    1
  • ansjosfileter, i olje drenert
    2
  • sitron kun finrevet skall
    1
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til dryssing
    35 g
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • cannellinibønner, på boks skylt, drenert (2 x 400 g bokser)
    480 g
  • rød paprika, konservert skivet (1 cm)
    200 g
  • olivenolje
    2 ss
  • havabbor (ca. 90 g per)
    4

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porsjon

Sodio 1225 mg
Proteína 29 g
Calorías 1960 kJ / 471 kcal
Grasa 29 g
Grasas saturadas 5 g
Carbohidratos 20 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo