Supă franțuzească de ceapă cu foitaj

Supă franțuzească de ceapă cu foitaj

2.3 3 valoraciones
Prep. 15min
Total 55min
4 porții

Ingredientes

  • ceapă sferturi
    570 g
  • unt tăiat cuburi
    110 g
  • apă
    900 g
  • concentrat pastă de carne din vită
    2 lingurițe cu vârf
    2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l)
  • piper alb măcinat
    ½ linguriță
  • brânză Gruyère
    4 felii
    4 felii brânză elvețiană, orice tip
  • făină pentru pudrat suprafața de lucru
  • aluat pentru foitaj decongelat
    400 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porție

Proteína 20 g
Calorías 3929 kJ / 939 kcal
Grasa 71 g
Fibra 4 g
Carbohidratos 58 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...