Dispositivos y accesorios
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
Prep. 20min
Total 1h 25min
10 portions
Ingredientes
-
prosciutto sliced4 oz
Wild Mushroom Brandy Butter
-
dried wild mushrooms1 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced, divided8 oz
-
brandy1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
-
water15 oz
-
English peas, fresh, shelled10 oz
-
ricotta cheese12 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper⅛ tsp
-
unsalted butter2 oz
-
Creole seasoning (see Tip)2 tbsp
-
crawfish meat, raw, peeled16 oz
-
ciabatta bread10 slices
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
824 mg
Proteína
16 g
Calorías
1699 kJ /
406 kcal
Grasa
29 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
18 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9h 45min
Paleo Baking Powder
5min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Balsamic Reduction
20min
Pimento Spread
5min
Pomegranate Green Tea
15min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Jamie's Mulled Wine
35min