Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rice
- 6 oz white rice
- 32 oz water
- 1 pinch salt
Cajun Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 ½ oz green bell peppers, quartered
- 4 ½ oz celery, in pieces
- 4 ½ oz yellow onions, quartered
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 3 dried bay leaves
- 32 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste
- 8 oz vegetable oil
- 6 oz all-purpose flour
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 oz Andouille sausage, sliced in rounds (1 in.)
- 16 oz large shrimp, raw, peeled, deveined, halved
- 3 green onions, sliced, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2833 kJ / 677 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 45 g
- Grasas saturadas
- 9 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 1379 mg
Recetas alternativas
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.