Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 350 g mleka
- 40 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 15 g cukru
-
550
g mąki chlebowej, pszennej
o bien 550 g mąki pszennej, typ 650 - 2 łyżeczki soli
-
10
g ziaren pieprzu czarnego
o bien 10 g ziaren pieprzu białego - 4 kawałki białego chleba tostowego, w kromkach, połamane na mniejsze części
- 2 jajka, roztrzepane
- 2 opakowania sera camembert (po 120 g każde)
- olej rzepakowy, do smażenia
- Inf. nutricional
- por 1 sztukę
- Calorías
- 786.3 kJ / 187.8 kcal
- Proteína
- 7.5 g
- Carbohidratos
- 26.4 g
- Grasa
- 6.2 g
- Grasas saturadas
- 2.3 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 354.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chlebek do odrywania z serem
1h 50min
Paluchy z boczkiem i cebulą
1h 20min
Sos serowy Mornay
10 min
Kotleciki z chleba
45min
Ciasteczka czosnkowe
50 Min
Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem camembert
1h
Scones z camembertem
45min
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45min
Smażone bułeczki z wieprzowiną
1h 5min
Tureckie börki z ziemniakami
1h 15min
Mini tarty z porem
1h
Chrupiące krążki cebulowe
30 min