Dispositivos y accesorios
Bakt spinat & egg
Prep. 20min
Total 40min
6 porsjoner
Ingredientes
-
spinat blader, frosne tint500 g
-
ost, hard for riving (feks. gruyère, cheddar, parmesan)50 g
-
hvitløksfedd1
-
"extra virgin" oliven olje50 g
-
salt1 ts
-
hvetemel50 g
-
melk500 g
-
smør30 g
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
malt svart pepper1 klype
-
egg6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
15 g
Calorías
1327 kJ /
317 kcal
Grasa
24 g
Fibra
1.8 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Detoxsalat
Ninguna valoración
Eksotisk fruktpudding
Ninguna valoración
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna valoración
Bruschetta med bønnepålegg
Ninguna valoración
Avokadosorbet
Ninguna valoración
Basilikumsorbet
Ninguna valoración
Djevelegg
Ninguna valoración
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Ninguna valoración
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Ninguna valoración
Asparges-og mangosalat
Ninguna valoración
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Ninguna valoración
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna valoración