Dispositivos y accesorios
Fish Sticks
Prep. 20min
Total 2h 30min
26 pieces
Ingredientes
-
bread torn into pieces, divided10 ½ oz
-
water35 oz
-
salt divided2 tsp
-
carrots cut into pieces (¾ in.)2 oz
-
red potatoes peeled, cut into pieces (¾ in.)12 ½ oz
-
cod fillets skinless and boneless16 oz
-
olive oil½ oz
-
garlic cloves2
-
whole milk5 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salted butter½ oz
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice½ oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 15 sprigs)½ oz
-
large eggs2
-
mustard1 tsp
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
4 g
Calorías
347 kJ /
83 kcal
Grasa
2 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
For Kids
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h
Banana Bread
1h 50min
Spanish Rice
30min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Lemon Bundt Cake
2h
Vegetable Pancakes
30min
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1h 15min
Quinoa Patties
1h
Rainbow Cake
2h 10min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Banana Nut Bliss Cookies
25min
Margherita Pizza
2h 10min