Dispositivos y accesorios
Ærte-Ingefær suppe, citronlaks, broccoli og kartofler
Prep. 15min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
olivenolie80 g
-
soyasauce50 g
-
farin½ tsk
-
citron skal og saft1
-
4 hvide fiskefileter, uden skind, (150-180 g hver)ferske laksefileter, uden skind (150-180 g hver)4
-
ingefær (opcional) skrallet, i skiver5 - 10 g
-
fed hvidløg1
-
skalotteløg i mindre stykker100 g
-
100 g løg, i mindre stykkerporre kun den hvide del, skåret i skiver100 g
-
selleristilk100 g
-
350 g gulerod, skåret i stykker (se tip)ærter, frost350 g
-
vand450 g
-
salt2 tsk
-
kartoffel skåret i tern (1 cm)250 g
-
400 g blandede grøntsager, (fx gulerødder, courgette, kartofler, svampe), skåret i skiver (0,5 cm)broccoli delt i buketter400 g
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
madlavningsfløde, ca. 18% for smag50 - 100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
44 g
Calorías
2984 kJ /
713 kcal
Grasa
44 g
Fibra
10.7 g
Carbohidratos
30 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
146 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Safron kartoffelsuppe med kammuslinger
Ninguna valoración
Spaghetti med græskar og hasselnød
30min
Bagt løgsuppe med chorizo
Ninguna valoración
Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
30min
Smoothie og pandekager med rismel (2500 kcal)
Ninguna valoración
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med grøntsagssovs
Ninguna valoración
Bagt kvark med skinke og grøntsager
Ninguna valoración
Polenta med kylling
Ninguna valoración
Kyllingelår med peanutsauce og ris
Ninguna valoración
Crêpes med kylling
Ninguna valoración
Kylling a la Cubata
Ninguna valoración