Ærte-Ingefær suppe, citronlaks, broccoli og kartofler
TM5 TM6

Ærte-Ingefær suppe, citronlaks, broccoli og kartofler

4.5 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g olivenolie
  • 50 g soyasauce
  • ½ tsk farin
  • 1 citron, skal og saft
  • 4 ferske laksefileter, uden skind (150-180 g hver)
    o bien 4 hvide fiskefileter, uden skind (150-180 g hver)
  • 5 - 10 g ingefær, skrallet, i skiver (opcional)
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g skalotteløg, i mindre stykker
  • 100 g porre, kun den hvide del, skåret i skiver
    o bien 100 g løg, i mindre stykker
  • 100 g selleristilk,
  • 350 g ærter, frost
    o bien 350 g gulerod, skåret i stykker (se tip)
  • 450 g vand
  • 2 tsk salt
  • 250 g kartoffel, skåret i tern (1 cm)
  • 400 g broccoli delt i buketter
    o bien 400 g blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, kartofler, svampe), skåret i skiver (0,5 cm)
  • 2 knivspids sort peber, stødt
  • 50 - 100 g madlavningsfløde, ca. 18%, for smag

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2984 kJ / 713 kcal
Proteína
44 g
Carbohidratos
30 g
Grasa
44 g
Fibra
10.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas