Versatile smooth soup
TM6

Versatile smooth soup

4.6 (18 valoraciones )

Ingredientes

  • 25 - 30 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 750 - 850 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
465 kJ / 111 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
9 g
Grasa
5 g
Fibra
3.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas