
Dispositivos y accesorios
Basic Vegetable Soup
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
frozen mixed vegetables (opcional)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
185.8 kcal /
777.4 kJ
Proteína
6 g
Grasa
6 g
Carbohidratos
27.3 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
0.9 g
Sodio
852.1 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Mashed Potatoes
50min
Creamy Tomato Soup
30min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Split Pea Soup
1h 25min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Collard Greens
1h 5min
White Bean Soup
2h 45min
Basic Soup Purée
45min
Carrot Ginger Soup
20min
Leek and Potato Soup
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30min