
Dispositivos y accesorios
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Prep. 5min
Total 5min
18 oz
Ingredientes
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)2 oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)½ oz
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)12 oz
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
raw cashews5 ½ oz
Inf. nutricional por 1 oz
Calorías
73.6 kcal /
308 kJ
Proteína
2.9 g
Grasa
5.5 g
Carbohidratos
4 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.3 g
Sodio
110.2 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Everyday Cookbook
68 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Orange Marinated Olives
10min
Pumpkin Seed Pesto
10min
Smoked Onion Dip
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Carrot Hummus
15min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min