Dispositivos y accesorios
Kerst stol
Prep. 20min
Total 2h 20min
12 sneetjes
Ingredientes
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 sneetje
Proteína
7.3 g
Calorías
1625 kJ /
387 kcal
Grasa
8.5 g
Fibra
2.8 g
Carbohidratos
67 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Feesttafel
9 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Bessencurd
20min
Vijfzadenbrood
1h 50min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Ninguna valoración
Appel strudel
1h 45min
350 g sjalot kleuren
Ninguna valoración
Vanille yoghurt
12h 20min
Karamelsaus
1h 30min
Rogge flatbreads
Ninguna valoración
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Gekruide noten
45min
Venkelsapje
10min
Boerenbrood
2h