Dispositivos y accesorios
Rosemary and sea salt crackers
Prep. 10min
Total 35min
6 portion
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
424.5 mg
Proteína
8.5 g
Calorías
1382.2 kJ /
329 kcal
Grasa
29.2 g
Fibra
8.2 g
Grasas saturadas
15.6 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beetroot salad
10min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Falafel crackers
40min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29h 30min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min