Risotto with Parmesan Cheese
TM6 TM5 TM31

Risotto with Parmesan Cheese

4.3 (111 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
  • 60 g dry white wine
  • 820 g water
  • 1 stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable, crumbled
    o bien 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1812 kJ / 433 kcal
Proteína
9 g
Carbohidratos
63 g
Grasa
15 g
Fibra
1.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas