Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
o bien 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2498 kJ / 597 kcal
- Proteína
- 31.8 g
- Carbohidratos
- 61.8 g
- Grasa
- 24.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Peanut Brittle
1h 30min
Chocolate Coconut Brownies
1h 50 min
Coconut Cookies
1 godz. 10 min
Coconut Pie
1 godz. 35 min
Vanilla Ice Cream
12h
Chocolate syrup
20min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 Std. 20 Min
Pouring Custard
15min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Layered Caramel Flan
6h
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min