Dispositivos y accesorios
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Prep. 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces
Ingredientes
Dumpling Wrappers
-
vegetable oil plus extra for greasing
-
water150 g
-
plain flour300 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra as needed
Filling and Dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
pork mince broken in pieces350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
light sesame oil1 Tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
318 kJ /
76 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Char Siu Pastries
6 Std. 10 Min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 Std.
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Minced Raw Meat
35 Min
Pearl Rice Meatballs
2 Std.
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2 Std. 10 Min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1 Std.
Bacon and Herb Gravy
1 Std. 15 Min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min