
Dispositivos y accesorios
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
Prep. 10min
Total 25min
6 porcji
Ingredientes
-
cukru100 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki75 g
-
serka kremowego np. Philadelphia, pokrojonego na kawałki400 g
-
likieru pomarańczowego (patrz wariant)2 łyżki
-
wafle tortowe (np. andruty) pokrojone na kawałki, do podania
Inf. nutricional por 1 porcję
Calorías
377.5 kcal /
1579.5 kJ
Proteína
4.9 g
Grasa
28.1 g
Carbohidratos
26.2 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
15.9 g
Sodio
246.3 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

FONDUE
10 Recetas
Polonia
Polonia