
Dispositivos y accesorios
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
Prep. 10min
Total 30min
6 porcji
Ingredientes
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
ząbków czosnku4 - 5
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki200 g
-
sera gouda pokrojonego na kawałki200 g
-
piwa jasnego150 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu50 g
-
mąki pszennej (patrz wariant)20 g
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
krakersy solone do podania
Inf. nutricional por 1 porcję
Calorías
316.1 kcal /
1322.6 kJ
Proteína
17.3 g
Grasa
23.6 g
Carbohidratos
7.3 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
14.3 g
Sodio
493 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

DZIEŃ TATY
20 Recetas
Polonia
Polonia

FONDUE
10 Recetas
Polonia
Polonia