Dispositivos y accesorios
Baked Penne with Vegetables
Prep. 10min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
penne (short, dried pasta)500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta25 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Swiss chard cut in pieces100 g
-
courgettes sliced200 g
-
fresh basil leaves25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
milk500 g
-
plain flour25 g
-
margarine, plus extra for greasingsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
mascarpone80 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
25 g
Calorías
2335 kJ /
558 kcal
Grasa
20 g
Carbohidratos
69 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Pasta and Chickpea Salad
25 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min