Dispositivos y accesorios
Raspberry Peach Crumb Cake
Prep. 25min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
Fruit Filling
-
150 g frozen raspberriesfresh raspberries150 g
-
peaches peeled, sliced (2 cm) (approx. 3-4 peaches)300 g
-
cornflour1 Tbsp
Crumble Cake
-
plain flour320 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing170 g
-
granulated sugar plus 1 Tbsp for sprinkling280 g
-
flaked almonds40 g
-
sour cream100 g
-
milk100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
7.3 g
Calorías
2327 kJ /
556 kcal
Grasa
24.4 g
Carbohidratos
76.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet
80 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Strawberry Olive Oil Cake
1h 35min
Pierogi with Meat
1h
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Roasted Tomato Tart
2h
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Pistachio Cupcakes
40min
Nectarine Poppy Seed Muffins
40min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1h 30min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1h 30min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min