Dispositivos y accesorios
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
Prep. 10min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
Cardamom Crunch Topping
-
plain flour30 g
-
light brown sugar30 g
-
unsalted butter cold, diced25 g
-
ground cardamom½ tsp
Muffins
-
granulated sugar120 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter diced100 g
-
plain yoghurt100 g
-
plain flour180 g
-
large eggs2
-
baking powder2 tsp
-
fresh blackberries250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3.5 g
Calorías
921 kJ /
220 kcal
Grasa
10.2 g
Carbohidratos
28.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet
80 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Classic Banana Bread
1h 25min
Apple Crumble Cake
1h 10min