Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.2 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    o bien 10 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp sugar
    o bien barley malt extract
  • 500 g strong white bread flour
  • extra virgin olive oil, for greasing
  • 1 - 2 pinches fine sea salt, for sprinkling, to taste
  • 250 g potatoes, peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
  • 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2719 kJ / 650 kcal
Proteína
19.3 g
Carbohidratos
106.5 g
Grasa
19.3 g
Fibra
5.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas