Dispositivos y accesorios
Potato and Rosemary Focaccia
Prep. 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19.3 g
Calorías
2719 kJ /
650 kcal
Grasa
19.3 g
Fibra
5.4 g
Carbohidratos
106.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Breads From Around the World
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Cinnamon and Date Twists
50min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Italian Easter Bread
3h 50min
Ciabattine
3h 30min
Mini Oregano Focaccias
3h 40min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Pizza Margherita
2h 10min
Mocha Cake
2h 5min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Onion Focaccia
3h 20min