Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 1 čajová lžička čerstvě mletého černého pepře
- 300 gramů těstovin, plněných, typ ravioli
- 5 ančoviček v oleji, okapaných
- 2 - 3 lístky bazalky, omyté a osušené
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 1607 kJ / 384 kcal
- Proteína
- 15 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Grasa
- 29 g
- Fibra
- 1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cuketovo-rajčatová polévka
40 Min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min
Masové kuličky s máslovou dýní a bramborem
1h 10min
Rajčatovo-tvarohové pletence
1h 10min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1h 30min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 Min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2 Std. 30 Min
Cuketová polévka se žampióny
30 Min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30 Min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min