Dispositivos y accesorios
Matcha and mango frozen yoghurt
Prep. 10min
Total 18h 25min
4 portions
Ingredientes
-
full cream milk50 g
-
vanilla yoghurt450 g
-
matcha powder (green tea powder)1 - 2 tsp
-
frozen mango400 g
-
fresh pineapple cut into pieces (2 cm)150 g
-
fresh mango cheeks cut into slices, for garnishing2
-
fresh mint leaves only, for garnishing2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
70.3 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
1026 kJ /
244.3 kcal
Grasa
4.7 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
39.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Beat the heat
23 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Chinese-style drinking porridge
25 Min
Buttermilk balsamic sorbet
12 Std. 30 Min
Frozen strawberry cheesecake
24 Std.
Steamed coconut custards
45 Min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 Std. 20 Min
Chocolate Frangelico® gelato
28 Std.
Fruit ice cream
10 Min