![Peanut soba noodle wonton cups Peanut soba noodle wonton cups](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4352CFC4-AFBA-484D-A32B-B9E9B83B0F49/Derivates/192B41A9-7C0C-48C8-88E4-3B9D9ED520C7.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wonton cups
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 24 wonton wrappers, thawed
- ¼ tsp sea salt
Slaw
- 1600 g water
- 180 g dried soba noodles, broken into halves
- 1 tsp olive oil
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 30 g)
- ¼ purple cabbage, cut into pieces (approx. 330 g)
- ¼ white cabbage, cut into pieces (approx. 430 g)
- 2 carrots, cut into pieces (4 cm) (approx. 200 g)
Peanut dressing
- 1 garlic clove
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g peanut butter
- 60 g rice wine vinegar
- 45 g sesame oil
- 60 g soy sauce
- 2 tbsp honey
Garnishes
- 80 g roasted salted peanuts
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 tbsp sesame seeds
- 2 limes, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 474 kJ / 113 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Carbohidratos
- 6.6 g
- Grasa
- 7.7 g
- Grasas saturadas
- 1.2 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 236.2 mg
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