Dispositivos y accesorios
Shanghai Mooncake
Prep. 20min
Total 50min
15 pieces
Ingredientes
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
1343 kJ /
321 kcal
Grasa
19.5 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
33.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mooncake Moments
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Curry Chicken Quiche
1h 30min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Orange Marmalade Muffins
40min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Banana sesame cake
4h 20min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Fig and walnut bread
3h 20min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Avo and egg spread
35min