Dispositivos y accesorios
Sambal Kangkung
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
dried shrimp rinsed15 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5 g
-
belacan (shrimp paste)15 g
-
cooking oil20 g
-
kangkung cut into 5 cm length350 g
-
salt adjust to taste1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
261.9 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
380.6 kJ /
91 kcal
Grasa
5.8 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
6.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Singapore Chilli Crab
50min
Cantonese Steamed Fish
40min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Char Kway Teow
25min
Ayam Masak Kicap
40min
One Pot Chicken Rice
50min
Mee Goreng Mamak
20min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Stir Fried French Beans
15min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min