Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Ninguna valoración
Prep. 25min
Total 2h 20min
4 portions

Ingredientes

  • beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to submerge bags
  • freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)
    30 g
    1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying
    200 g
  • egg yolks
    4

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1365.4 mg
Proteína 70.9 g
Calorías 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Grasa 95.7 g
Fibra 0.8 g
Grasas saturadas 48.6 g
Carbohidratos 4.4 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...