Dispositivos y accesorios
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Prep. 15min
Total 2h
20 stuk
Ingredientes
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Calorías
203.4 kcal /
851 kJ
Proteína
6.4 g
Grasa
11.6 g
Carbohidratos
19.2 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
6.8 g
Sodio
105.4 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recetas
Benelux
Benelux