Dispositivos y accesorios
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
130.9 mg
Proteína
6 g
Calorías
1152 kJ /
274.3 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
4.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Steamed Broccoli
25min
Vanilla Yogurt
Ninguna valoración
Japanese ramen noodles
1h
Pickled Onions
30min
Crème Caramel
3h 50min
Potato Gratin
1h 10min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Stywe pap (firm porridge)
40min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min