Dispositivos y accesorios
New England Clam Chowder
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1274.3 mg
Proteína
43.1 g
Calorías
2304.9 kJ /
550.9 kcal
Grasa
21.4 g
Fibra
5.1 g
Grasas saturadas
8.9 g
Carbohidratos
45.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cajun Gumbo
1h 30min
Cream of Crab Soup
45min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Key Lime Pie
4h 40min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Manhattan Clam Chowder
55min
Crab Cakes
1h 35min
Baked Crab Dip
15min
Biscuits
40min
Lobster Bisque
1h 50min
French Onion Soup
1h 10min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min