Dispositivos y accesorios
Japanese Ramen Noodle Soup
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
pork belly14 oz
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (shoyu) divided2 oz
-
sesame oil2 tsp
-
water divided63 ½ oz
-
dried ramen noodles13 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
chicken broth32 oz
-
black vinegar1 tsp
-
fresh ginger peeled and thinly sliced1 inch
-
hot paprika½ tsp
-
large eggs2
-
nori seaweed (3 in. x 1 in.)12 pieces
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, to garnish2
-
toasted white sesame seeds to garnish2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Calorías
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Grasa
77.7 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
28.8 g
Carbohidratos
69.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Turkey Taco Meat Filling
35min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Tex-Mex Bowl
50min
Mac and Cheese (TM7)
20min
Lemon Pasta
35min
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Ninguna valoración
Baked Chili Beans
50min
Pozole Blanco
1h 40min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min