Dispositivos y accesorios
Curry Ketchup
Prep. 15min
Total 30min
4 jars
Ingredientes
-
pickles cut into pieces6 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
unsalted butter2 oz
-
sugar1 ½ oz
-
curry powder (1.5 oz) (e.g. Zanzibar, Madras or hot curry powder)4 heaping tbsp
-
crushed tomatoes (approx. 30 oz)1 can
-
tomato ketchup18 oz
-
tomato purée (concentrated)2 ½ oz
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek2 tsp
-
1 beef stock cubebeef stock paste, homemade1 heaping tsp
-
fruit vinegar1 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 jar
Proteína
8 g
Calorías
1725 kJ /
411 kcal
Grasa
14 g
Fibra
6 g
Carbohidratos
58 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Apple Sauce
20min
Tzatziki
20min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Hollandaise Sauce
15min
Basil Pesto
10min
Spanish Rice
30min
Vanilla Sugar
72h
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Tomato Ketchup
1h 15min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min