Dispositivos y accesorios
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
254.9 mg
Proteína
68.9 g
Calorías
3944 kJ /
942.7 kcal
Grasa
59 g
Fibra
6.4 g
Grasas saturadas
15.7 g
Carbohidratos
33.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Air-Fry Sensor
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cold Red Curry Soup
30min
Cheese Wiz
10min
Carrot Torte
1h 10min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Charcoal Bao Buns
2h
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30min
Sautéing Chicken Strips
15min
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min