Dispositivos y accesorios
Caramelizing 7 oz Onions
Prep. 10min
Total 40min
1 portion
Ingredientes
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)7 oz
-
water1 oz
-
salt2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
406 mg
Proteína
2 g
Calorías
972 kJ /
232 kcal
Grasa
20 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sautéing Chicken Cubes
15min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Leeks
Ninguna valoración
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Ninguna valoración
Sautéing 7 oz Onions
20min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min