Dispositivos y accesorios
Potato and Rosemary Focaccia
Prep. 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1090.9 mg
Proteína
18.8 g
Calorías
2439.4 kJ /
583 kcal
Grasa
11.1 g
Fibra
4.4 g
Carbohidratos
100.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sheet Pan Dinners
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Temaki Sushi
1h
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1h 10min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Little Bird Pancakes
40min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Peanut Butter Banana Soft Serve
10min