Dispositivos y accesorios
Potato and Rosemary Focaccia
Prep. 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1090.9 mg
Proteína
18.8 g
Calorías
2439.4 kJ /
583 kcal
Grasa
11.1 g
Fibra
4.4 g
Carbohidratos
100.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sheet Pan Dinners
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Pasta
35min
Chocolate Covered Granola Cups
1h 5min
Broccoli Stem Slaw
15min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Kimchi risotto
25min
Potato Pancakes
45min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Chickpea Ratatouille
1h
Peach Hand Pies
1h 50min
Tuscan White Bean Stew
1h