Pumpkin Risotto

Pumpkin Risotto

4.9 8 valoraciones
Prep. 25min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • amaretti biscuits (approx. 3-4) (see tip)
    20 g
  • Parmesan cheese cut in 2 cm pieces
    60 g
  • fresh sage leaves
    25
  • olive oil plus 1 tsp for frying
    30 g
  • shallots
    50 g
  • pumpkin flesh peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)
    300 g
    butternut squash, peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)
  • white wine
    50 g
  • risotto rice
    250 g
  • boiling water
    500 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • unsalted butter plus 30 g
    1 tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 347.6 mg
Proteína 11.6 g
Calorías 2120.9 kJ / 506.9 kcal
Grasa 22 g
Fibra 3.4 g
Grasas saturadas 8.8 g
Carbohidratos 64.5 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...