Dispositivos y accesorios
Meat Stock Paste
Prep. 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 400 g
Sodio
58531.4 mg
Proteína
76.7 g
Calorías
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Grasa
17.5 g
Fibra
19.6 g
Grasas saturadas
6.9 g
Carbohidratos
57.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna valoración
Alcohol-free Berry Mojito
Ninguna valoración
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Ninguna valoración
Ginger Milk Curd
20min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Ham and cheese canelé
49h
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Vegetarian Beehoon
25min
KL Hokkien Noodles
35min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min