Dispositivos y accesorios
Fish Stock
Prep. 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1315 g
Sodio
3636.4 mg
Proteína
133.5 g
Calorías
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Grasa
32.1 g
Fibra
6.3 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
32.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Peeled Garlic
5min
Beef Rendang
1h 35min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Oysters with Lime Granita
Ninguna valoración
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40min
Rose Harissa
20min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min